loader image

Urgente Stomatologice Bucuresti

pasta de dinţi

Cum să alegi pasta de dinţi potrivită în raport cu nevoile tale?

Atunci când vine vorba de menţinerea sănătăţii şi a igienei orale, periajul dentar joacă un rol esenţial. După cum bine ştii deja, orice medic recomandă să te speli pe zi de cel puţin 2 ori pe zi, asta dacă nu ai oportunitatea să te speli după fiecare masă. Probabil te întrebi cum să alegi pasta de dinţi potrivită, nu-i aşa? Îţi venim în întâmpinare cu câteva sfaturi foarte utile în acest sens.

În primul rând, atunci când ajungi în cabinetul medicului tău stomatolog, acesta îţi va recomanda ce tip de pastă de dinţi ar fi cea mai potrivită pentru nevoile tale specifice. Specialiştii în stomatologie recomandă folosirea unei paste de dinţi cu fluor, deoarece elementul în cauză se dovedeşte a fi esenţial în menţinerea sănătăţii dentare şi în prevenirea cariilor. Ţine cont de acest detaliu şi alege o pastă de dinţi care are în compoziţie cel puţin 1.000 de ppm de fluor.

Dacă te numeri printre persoanele care se confruntă cu sensibilitate dentară, atunci ar fi cazul să îţi îndrepţi atenţia către o pastă de dinţi special concepută în acest sens. De regulă, produsele destinate pacienţilor cu sensibilitate dentară au în compoziţie ingrediente ce diminuează sensibilitatea şi îmbunătăţesc totodată starea dinţilor şi a gingiilor.

Ce pasta de dinţi de dinţi să eviţi

Orice persoană îşi doreşte să aibă dinţii cât mai albi, iar visele se pot transforma în realitate. Procedurile de albire dentară îţi oferă rezultatul la care ai visat, însă şi pasta de dinţi contribuie la menţinerea unui zâmbet cât mai alb. La momentul actual, există o varietate de produse create pentru a elimina petele de pe dinţi şi a îmbunătăţi totodată aspectul lor.

Ceea ce este bine de ştiut este faptul că pe raftul tău din baie nu ar trebui să se regăsească o pastă de dinţi care conţine SLS (sulfat de sodiu lauret). Ingredientul se întâlneşte deseori în pastele de dinţi din comerţ, însă poate avea un efect negativ pentru anumite persoane, ducând la apariţia iritaţiilor la nivelul cavităţii bucale.

Sfatul nostru este să achiziţionezi o pastă de dinţi cu arome şi ingrediente cât mai naturale. Spre exemplu, la mare căutare sunt paştele de dinţi cu uleiuri esenţiale. Acestea curăţa cu blândeţe suprafaţa dinţilor şi nu provoacă disconfort utilizatorilor.

Prin urmare, este indicat să alegi o pastă de dinţi care să te ajută să îţi menţii sănătatea orală şi să ai gura curată şi proaspătă. Discută cu stomatologul tău şi acesta te va îndruma spre produsul care să se potrivească cel mai bine necesităţilor tale!

Dacă te afli în situaţia în care ai o urgenţă stomatologică, te poţi programa cât mai repede la Aristo Dent, fie prin intermediul celor două numere de telefon disponibile (0771655691 / 0735216449), fie pe mail, la următoarea adresă: [email protected]. Pentru urgenţe stomatologice sau servicii de estetică dentară, te așteptăm în incinta clinicii noastre de pe str. Remus, nr.10, parter, sector 3, Bucureşti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *